Divat kalauz 2017  Divat kalauz 2016/17 1001804 001 1

ŐSZI – TÉLI DIVAT 2016/17

 Mint minden év, 2016 is bővelkedik az új trendekben.  Lehetetlenség lenne mindet bemutatni, de összegyűjtöttük a legjobbakat!

1.  Leopárd minta

A leopárd minta ugyan sosem ment ki igazán divatból, de idén számíthatunk rá, hogy elöntik majd az üzleteket a leopárdmintás ruhadarabok és kiegészítők. Ez a minta nem csak feltűnő, hanem meglehetősen nőies és szexi, persze csak ha ízlésesen variálod. Ne csak felsőben vagy nadrágban gondolkozz, idén nagyon divatos lesz a leopárdmintás cipő, kesztyű és egyéb kiegészítők, melyeket ha fekete színű, vagy farmer darabokkal variálsz, egész biztosan dögös lesz a hatás.

2.  Rétegek egymáson

Az idei trend egyik meghatározó stílusa a réteges, fodros darabok viselete, illetve a különböző ruhadarabok egymásra “halmozása”, vagyis  a réteges öltözködés. Az sem baj, ha stílusban és színben sem illenek össze a darabok, egy kissé bohém, laza és slampos hatást keltve ezzel.

3. Fekete és áttetsző

Ez a trend biztosan nagy sikert fog aratni a férfiak körében is. A fekete ruhák és felsők önmagukban is nagyon elegánsak és nőiesek, de ha finoman áttetsző anyaggal, vagy csipkével vannak kombinálva a dekoltázsnál, a vállon vagy karokon, igazán csábító megjelenést kölcsönöznek viselőjének.

cikk elolvasása >>