Végre elérkezett a várva várt nyár.
Eltehetjük a téli kabátokat, kesztyűket, sálakat és elővehetjük lenge nyári ruháinkat, kedvenc szandáljainkat és ékszereinket.
Ideje hát az ékszer kollekciónkat felfrissíteni pár új, divatos kiegészítővel!

nyar  Ezek a legnépszerűbb nyári ékszerek 2019-ben nyar

Találd meg kedvenced itt

 

2019-ben ezek a stílusos ékszerek hódítanak:

  • A legforróbb trend a valódi kagylóból készült, vagy kagyló formájú ékszer. A tengeri csillag is igazi nyári hangulatot idéző, kedves motívum.
  • Ha szereted a gyöngyös ékszereket, akkor az idei divat neked kedvez. A gyöngyös ékszerek nőiesek, romantikusak és remek kiegészítői a nyári ruháknak. Lehetnek színesek vagy klasszikus stílusúak, igazgyöngyök vagy üveggyöngyök, minden formában gyönyörűek.
  • A charmos nyakláncok, karkötők és bokaláncok a nyár főszereplői. Stílusosan kombinálva lehengerlő megjelenést kölcsönöznek. Lehetnek arany vagy ezüst színűek, viselhetjük a medálos nyakláncokat rétegezve is, hogy még izgalmasabb legyen a hatás.
  • Az arany pénz, mint medál vagy charm a nyár egyik új trendje. Minél több van belőle, annál jobb 🙂
  • 2019-ben is népszerűek a vastag, széles arany láncok és a horgony karkötők. A vastag láncok bár kicsit maszkulinak, a megfelelő outfittel párosítva vagány, dögös hatást keltenek. Az anchor formával díszített karkötők és nyakláncok a tenger mesés hangulatát idézik.